Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Titels voor Smulders en Van der Burg op NK BMX – AD.nl


AD.nl

Titels voor Smulders en Van der Burg op NK BMX
AD.nl
Dave van der Burg is zondag in Luijksgestel Nederlands kampioen BMX geworden. Van der Burg greep de nationale titel met overmacht. Hij kreeg Joris Harmsen (zilver) en Martijn Jaspers (brons) mee op het ereschavot. Bij de vrouwen prolongeerde Laura ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Titels voor Smulders en Van der Burg op NK BMX – AD.nl


AD.nl

Titels voor Smulders en Van der Burg op NK BMX
AD.nl
Dave van der Burg is zondag in Luijksgestel Nederlands kampioen BMX geworden. Van der Burg greep de nationale titel met overmacht. Hij kreeg Joris Harmsen (zilver) en Martijn Jaspers (brons) mee op het ereschavot. Bij de vrouwen prolongeerde Laura ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.