Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Tramadol weer op de agenda – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Tramadol weer op de agenda
Telegraaf.nl
Al vijf jaar is bekend dat het wielrennen een probleem heeft met deze pijnstiller. Inmiddels wordt Tramadol wel gemonitord door het WADA, maar staat het nog steeds niet op de verboden lijst. De MPCC, beweging voor een geloofwaardige wielersport, waar ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tramadol weer op de agenda – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Tramadol weer op de agenda
Telegraaf.nl
Al vijf jaar is bekend dat het wielrennen een probleem heeft met deze pijnstiller. Inmiddels wordt Tramadol wel gemonitord door het WADA, maar staat het nog steeds niet op de verboden lijst. De MPCC, beweging voor een geloofwaardige wielersport, waar ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *