Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Poels held van favela-kids – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Poels held van favela-kids
Telegraaf.nl
Ze hebben hem nooit gezien, kennen geen enkele uitslag van hem, maar zullen zaterdag wel zijn grootste supporters zijn. Tientallen straatkinderen zullen wanneer het peloton richting Copacabana raast met rood-wit-blauw vlaggetjes wuiven en maar één ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Poels held van favela-kids – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Poels held van favela-kids
Telegraaf.nl
Ze hebben hem nooit gezien, kennen geen enkele uitslag van hem, maar zullen zaterdag wel zijn grootste supporters zijn. Tientallen straatkinderen zullen wanneer het peloton richting Copacabana raast met rood-wit-blauw vlaggetjes wuiven en maar één ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.