Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Vos verwacht massasprint bij WK wielrennen – NU.nl


NU.nl

Vos verwacht massasprint bij WK wielrennen
NU.nl
"Je kunt inderdaad zeggen dat het wielrennen me hier wel ligt'', erkent de Overijsselse, die op de dag van de wedstrijd haar 34e verjaardag viert. "Ik heb er vertrouwen in. De omstandigheden zijn me bekend, ik kan er aardig mee overweg en volgens mij ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vos verwacht massasprint bij WK wielrennen – NU.nl


NU.nl

Vos verwacht massasprint bij WK wielrennen
NU.nl
"Je kunt inderdaad zeggen dat het wielrennen me hier wel ligt'', erkent de Overijsselse, die op de dag van de wedstrijd haar 34e verjaardag viert. "Ik heb er vertrouwen in. De omstandigheden zijn me bekend, ik kan er aardig mee overweg en volgens mij ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *