Na plan A kan altijd nog plan B – AD.nl


AD.nl

Na plan A kan altijd nog plan B
AD.nl
WK wielrennenHet is er te heet en er staat geen hond langs de kant. Maar er ligt morgen wél een regenboogtrui in Qatar te wachten. Niki Terpstra: ,,Ik ben in vorm en kan ik hier winnen, dus mij hoef je écht niet te motiveren.'' Arjan Schouten 15-10-16 ...

en meer »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Na plan A kan altijd nog plan B – AD.nl


AD.nl

Na plan A kan altijd nog plan B
AD.nl
WK wielrennenHet is er te heet en er staat geen hond langs de kant. Maar er ligt morgen wél een regenboogtrui in Qatar te wachten. Niki Terpstra: ,,Ik ben in vorm en kan ik hier winnen, dus mij hoef je écht niet te motiveren.'' Arjan Schouten 15-10-16 ...

en meer »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!