Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Wild niet blij met zilver op WK wielrennen: ‘Ik ben behoorlijk teleurgesteld’ – RTL Nieuws


RTL Nieuws

Wild niet blij met zilver op WK wielrennen: 'Ik ben behoorlijk teleurgesteld'
RTL Nieuws
Kirsten Wild was de torenhoge favoriet op het WK wielrennen, maar op de finishlijn kwam ze enkele centimeters tekort voor goud. "Ik ben behoorlijk teleurgesteld", zei Wild na afloop tegen de NOS. "We hadden eigenlijk net één iemand te kort bij de ...
WK-parcours en hitte in Qatar bevallen Wild welNOS
Kirsten Wild: 'Qatar valt me heel erg mee, ik kijk hier al lang naar uit'Sportnieuws.nl
Kanshebster Wild vindt het fantastisch om in Qatar WK te rijdenNU.nl

alle 9 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.