Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

LIVE: Genoeg wind voor waaiers bij WK – AD.nl


AD.nl

LIVE: Genoeg wind voor waaiers bij WK
AD.nl
15 oktober Kirsten Wild moest tot haar 34ste verjaardag wachten op haar eerste medaille bij een WK wielrennen op de weg. De kleur zilver bezorgde haar in Doha weinig vreugde. ,,Ik ben stiekem behoorlijk teleurgesteld'', zei ze bij de NOS na de huldiging.
Terpstra: ik ben geen favoriet, maar ik kan wereldkampioen wordenNOS
Terpstra over WK: "Voor de start zal ik nog contact hebben met Boonen"Sporza.be
Spelen Belgen en Nederlanders onder één hoedje? Terpstra licht tipje van de ...Het Laatste Nieuws

alle 10 nieuwsartikelen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LIVE: Genoeg wind voor waaiers bij WK – AD.nl


AD.nl

LIVE: Genoeg wind voor waaiers bij WK
AD.nl
15 oktober Kirsten Wild moest tot haar 34ste verjaardag wachten op haar eerste medaille bij een WK wielrennen op de weg. De kleur zilver bezorgde haar in Doha weinig vreugde. ,,Ik ben stiekem behoorlijk teleurgesteld'', zei ze bij de NOS na de huldiging.
Terpstra: ik ben geen favoriet, maar ik kan wereldkampioen wordenNOS
Terpstra over WK: "Voor de start zal ik nog contact hebben met Boonen"Sporza.be
Spelen Belgen en Nederlanders onder één hoedje? Terpstra licht tipje van de ...Het Laatste Nieuws

alle 10 nieuwsartikelen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *