Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Uitzweten na veelbesproken WK wielrennen in Qatar – NOS


NOS

Uitzweten na veelbesproken WK wielrennen in Qatar
NOS
Was het te heet in Qatar? Tom Dumoulin en Anouska Koster zullen zeggen van wel. Maar liepen Ellen van Dijk en Kirsten Wild daarom de wereldtitel mis? En waar kwam Tom Leezer opeens vandaan? Beleef de WK wielrennen nog een keer, in een ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Uitzweten na veelbesproken WK wielrennen in Qatar – NOS


NOS

Uitzweten na veelbesproken WK wielrennen in Qatar
NOS
Was het te heet in Qatar? Tom Dumoulin en Anouska Koster zullen zeggen van wel. Maar liepen Ellen van Dijk en Kirsten Wild daarom de wereldtitel mis? En waar kwam Tom Leezer opeens vandaan? Beleef de WK wielrennen nog een keer, in een ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.