Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren – NU.nl


NU.nl

Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren
NU.nl
"In het wielrennen kun je moeilijk plannen", vindt Sagan. "De ene dag win je een Touretappe en de volgende dag zit je thuis. We zullen zien wat het leven mij brengt." "Ik wil Parijs-Roubaix graag winnen. Milaan-Sanremo is een beetje een loterij. Ik ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren – NU.nl


NU.nl

Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren
NU.nl
"In het wielrennen kun je moeilijk plannen", vindt Sagan. "De ene dag win je een Touretappe en de volgende dag zit je thuis. We zullen zien wat het leven mij brengt." "Ik wil Parijs-Roubaix graag winnen. Milaan-Sanremo is een beetje een loterij. Ik ...


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!