Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren – NU.nl


NU.nl

Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren
NU.nl
"In het wielrennen kun je moeilijk plannen", vindt Sagan. "De ene dag win je een Touretappe en de volgende dag zit je thuis. We zullen zien wat het leven mij brengt." "Ik wil Parijs-Roubaix graag winnen. Milaan-Sanremo is een beetje een loterij. Ik ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren – NU.nl


NU.nl

Sagan wil met zesde groene trui record Zabel evenaren
NU.nl
"In het wielrennen kun je moeilijk plannen", vindt Sagan. "De ene dag win je een Touretappe en de volgende dag zit je thuis. We zullen zien wat het leven mij brengt." "Ik wil Parijs-Roubaix graag winnen. Milaan-Sanremo is een beetje een loterij. Ik ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.