Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

De Ketele en De Pauw beginnen als leiders aan slotdag zesdaagse – AD.nl


AD.nl

De Ketele en De Pauw beginnen als leiders aan slotdag zesdaagse
AD.nl
De 38-jarige wielrenner verlengde vandaag zijn contract met een jaar. ,,Ik voel me goed, ik ben gemotiveerd en ik ben erg blij met deze ploeg, dus waarom zou ik nu al stoppen?'', aldus Tankink, die begint aan zijn tiende seizoen bij de Nederlandse ...
Havik en Stroetinga stijgen naar derde plaats op zesdaagseSportnieuws.nl
De Pauw en De Ketele lijken te freewheelen naar de zege in AmsterdamSporza.be
De Ketele en De Pauw starten als leiders aan slotdagSport.be
Het Laatste Nieuws
alle 51 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *