Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Boom: Zal Van der Poel en Van Aert nog niet verslaan – AD.nl


AD.nl

Boom: Zal Van der Poel en Van Aert nog niet verslaan
AD.nl
... en zorgde voor een deuk in mijn zelfvertrouwen. Met terugwerkende kracht zie ik vooral dat ik de fout heb gemaakt in korte tijd te veel gewicht te verliezen door heel hard te trainen'', zegt de Britse wielrenner van Team Sky in een interview met ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boom: Zal Van der Poel en Van Aert nog niet verslaan – AD.nl


AD.nl

Boom: Zal Van der Poel en Van Aert nog niet verslaan
AD.nl
... en zorgde voor een deuk in mijn zelfvertrouwen. Met terugwerkende kracht zie ik vooral dat ik de fout heb gemaakt in korte tijd te veel gewicht te verliezen door heel hard te trainen'', zegt de Britse wielrenner van Team Sky in een interview met ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boom: Zal Van der Poel en Van Aert nog niet verslaan – AD.nl


AD.nl

Boom: Zal Van der Poel en Van Aert nog niet verslaan
AD.nl
... en zorgde voor een deuk in mijn zelfvertrouwen. Met terugwerkende kracht zie ik vooral dat ik de fout heb gemaakt in korte tijd te veel gewicht te verliezen door heel hard te trainen'', zegt de Britse wielrenner van Team Sky in een interview met ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *