Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Van der Poel slaat wereldbeker in Italië over – AD.nl


Van der Poel slaat wereldbeker in Italië over
AD.nl
Mathieu van der Poel laat de wereldbekerveldrit in het Italiaanse Fiuggi van volgende week schieten. De Nederlands kampioen, die maandag nog wel in het Belgische Otegem koerst, verkiest een trainingsstage in Spanje als voorbereiding op het WK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Van der Poel slaat wereldbeker in Italië over – AD.nl


Van der Poel slaat wereldbeker in Italië over
AD.nl
Mathieu van der Poel laat de wereldbekerveldrit in het Italiaanse Fiuggi van volgende week schieten. De Nederlands kampioen, die maandag nog wel in het Belgische Otegem koerst, verkiest een trainingsstage in Spanje als voorbereiding op het WK.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.