Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Lieuwe is ontzettend dapper – AD.nl


AD.nl

Lieuwe is ontzettend dapper
AD.nl
Vraag aan wielrenners hoe het met ze gaat en je krijgt vrijwel altijd hetzelfde antwoord: ,,O, prima, hoor.'' Waarna een verhandeling volgt over trainingsschema's, de kleur van de nieuwe shirtjes en de laatste roddels over de inhoud van het pakketje ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieuwe is ontzettend dapper – AD.nl


AD.nl

Lieuwe is ontzettend dapper
AD.nl
Vraag aan wielrenners hoe het met ze gaat en je krijgt vrijwel altijd hetzelfde antwoord: ,,O, prima, hoor.'' Waarna een verhandeling volgt over trainingsschema's, de kleur van de nieuwe shirtjes en de laatste roddels over de inhoud van het pakketje ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *