Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Hoogerland klimt nog een keer de Ventoux op – AD.nl


AD.nl

Hoogerland klimt nog een keer de Ventoux op
AD.nl
Hoogerland klimt nog een keer de Ventoux op. De gestopte wielrenner John Hoogerland stapt toch nog een keer op de fiets. Voor de stichting ALS beklimt hij de Mont Ventoux op 8 juni. Redactie 19-01-17, 10:53. 0 · 6 · M 0 M 0; 206 reacties ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoogerland klimt nog een keer de Ventoux op – AD.nl


AD.nl

Hoogerland klimt nog een keer de Ventoux op
AD.nl
Hoogerland klimt nog een keer de Ventoux op. De gestopte wielrenner John Hoogerland stapt toch nog een keer op de fiets. Voor de stichting ALS beklimt hij de Mont Ventoux op 8 juni. Redactie 19-01-17, 10:53. 0 · 6 · M 0 M 0; 206 reacties ...

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.