Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Boonen: Mensen zijn mijn kop kotsbeu – AD.nl


AD.nl

Boonen: Mensen zijn mijn kop kotsbeu
AD.nl
Boonen: Mensen zijn mijn kop kotsbeu. Tom Boonen weet het zeker. De Belgische wielrenner stopt na Parijs-Roubaix op 9 april. De 36-jarige klassiekerkoning won in zijn carrière vier keer de Hel van het Noorden en was ook drie keer winnaar van de Ronde ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boonen: Mensen zijn mijn kop kotsbeu – AD.nl


AD.nl

Boonen: Mensen zijn mijn kop kotsbeu
AD.nl
Boonen: Mensen zijn mijn kop kotsbeu. Tom Boonen weet het zeker. De Belgische wielrenner stopt na Parijs-Roubaix op 9 april. De 36-jarige klassiekerkoning won in zijn carrière vier keer de Hel van het Noorden en was ook drie keer winnaar van de Ronde ...

en meer »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *