Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta – Eindhovens Dagblad


Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta
Eindhovens Dagblad
Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta. Wout Poels gaat er vanuit dat hij dit jaar ook in de Ronde van Spanje geen rol als kopman krijgt bij Team Sky. De Limburgse wielrenner zegt dat in een interview met Wieler Revue. Redactie 20-02-17, 12:47.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta – Eindhovens Dagblad


Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta
Eindhovens Dagblad
Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta. Wout Poels gaat er vanuit dat hij dit jaar ook in de Ronde van Spanje geen rol als kopman krijgt bij Team Sky. De Limburgse wielrenner zegt dat in een interview met Wieler Revue. Redactie 20-02-17, 12:47.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta – Eindhovens Dagblad


Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta
Eindhovens Dagblad
Poels verwacht geen rol als kopman in Vuelta. Wout Poels gaat er vanuit dat hij dit jaar ook in de Ronde van Spanje geen rol als kopman krijgt bij Team Sky. De Limburgse wielrenner zegt dat in een interview met Wieler Revue. Redactie 20-02-17, 12:47.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.