Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

LIVE: Kristoff op herhaling in ochtendrit? – AD.nl


AD.nl

LIVE: Kristoff op herhaling in ochtendrit?
AD.nl
Vandaag staan er maar liefst twee etappes op het programma. 's Ochtends wordt een korte ochtendrit verreden, waarna de Driedaagse vanmiddag in de afsluitende tijdrit tot een climax komt. Kan iemand Philippe Gilbert nog bedreigen in de strijd om de ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LIVE: Kristoff op herhaling in ochtendrit? – AD.nl


AD.nl

LIVE: Kristoff op herhaling in ochtendrit?
AD.nl
Vandaag staan er maar liefst twee etappes op het programma. 's Ochtends wordt een korte ochtendrit verreden, waarna de Driedaagse vanmiddag in de afsluitende tijdrit tot een climax komt. Kan iemand Philippe Gilbert nog bedreigen in de strijd om de ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.