Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Boonen: Ik vertrouw erop dat mijn benen goed zijn – AD.nl


AD.nl

Boonen: Ik vertrouw erop dat mijn benen goed zijn
AD.nl
Tom Boonen start morgen met vertrouwen in zijn laatste Ronde van Vlaanderen. ,,Mijn vorm is groeiende'', zegt de Belg op de website van zijn ploeg Quick-Step. De 36-jarige Boonen won de beroemde voorjaarsklassieker al drie keer. Hij zou er graag een ...
Lars Boom tussen hoop en vrees naar De Ronde van VlaanderenBN DeStem
Wielrenner Van Avermaet: 'Dit jaar is het mijn beurt'Sportnieuws.nl
Alles over de Ronde van Vlaanderen: 'Wat Sagan deed, kan Terpstra ook'NU.nl
Sporza.be -Knack.be -Telegraaf.nl
alle 72 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *