Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Boonen: Ik vertrouw erop dat mijn benen goed zijn – BN DeStem


AD.nl

Boonen: Ik vertrouw erop dat mijn benen goed zijn
BN DeStem
Tom Boonen start morgen met vertrouwen in zijn laatste Ronde van Vlaanderen. ,,Mijn vorm is groeiende'', zegt de Belg op de website van zijn ploeg Quick-Step. De 36-jarige Boonen won de beroemde voorjaarsklassieker al drie keer. Hij zou er graag een ...
Wat weet jij van de Ronde van Vlaanderen?AD.nl
Wielrenner Van Avermaet: 'Dit jaar is het mijn beurt'Sportnieuws.nl
Alles over de Ronde van Vlaanderen: 'Wat Sagan deed, kan Terpstra ook'NU.nl
De Limburger -Sporza.be -Sport.be
alle 64 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *