Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Cavendish niet van start in Scheldeprijs – AD.nl


AD.nl

Cavendish niet van start in Scheldeprijs
AD.nl
Mark Cavendish is niet van start gegaan in de Scheldeprijs, de Vlaamse semiklassieker die hij drie keer won. De Brits sprinter heeft een enkelblessure. Ook Parijs-Roubaix komende zondag slaat de topsprinter over, meldde zijn ploeg Dimension Data.

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cavendish niet van start in Scheldeprijs – AD.nl


AD.nl

Cavendish niet van start in Scheldeprijs
AD.nl
Mark Cavendish is niet van start gegaan in de Scheldeprijs, de Vlaamse semiklassieker die hij drie keer won. De Brits sprinter heeft een enkelblessure. Ook Parijs-Roubaix komende zondag slaat de topsprinter over, meldde zijn ploeg Dimension Data.

en meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.