Armée drie jaar langer bij Lotto Soudal – AD.nl


Armée drie jaar langer bij Lotto Soudal
AD.nl
Sander Armée rijdt ook de komende drie jaar voor Lotto Soudal. De 31-jarige Belg boekte vorige maand in de Vuelta de mooiste overwinning uit zijn carrière, door de achttiende etappe op zijn naam te schrijven. Hij verlengde vandaag zijn contract tot ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Armée drie jaar langer bij Lotto Soudal – AD.nl


AD.nl

Armée drie jaar langer bij Lotto Soudal
AD.nl
Sander Armée rijdt ook de komende drie jaar voor Lotto Soudal. De 31-jarige Belg boekte vorige maand in de Vuelta de mooiste overwinning uit zijn carrière, door de achttiende etappe op zijn naam te schrijven. Hij verlengde vandaag zijn contract tot ...
Lotto-Soudal legt Armée vast tot en met 2020Sporza.be

alle 4 nieuwsartikelen »


Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!