Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Terpstra voert iets in zijn schild – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Terpstra voert iets in zijn schild
Telegraaf.nl
ASSENDELFT - De fonkeling in zijn ogen geeft aan dat Niki Terpstra iets in zijn schild voert. Drie truien met de Nederlandse driekleur hangen er al bij hem aan de muur, in Hoogerheide lonkt hij naar een kwartet. De kampioenschapsrenner bij uitstek ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terpstra voert iets in zijn schild – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Terpstra voert iets in zijn schild
Telegraaf.nl
ASSENDELFT - De fonkeling in zijn ogen geeft aan dat Niki Terpstra iets in zijn schild voert. Drie truien met de Nederlandse driekleur hangen er al bij hem aan de muur, in Hoogerheide lonkt hij naar een kwartet. De kampioenschapsrenner bij uitstek ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *