Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Dumoulin: ‘Wat moet ik over Froome zeggen?’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Dumoulin: 'Wat moet ik over Froome zeggen?'
Telegraaf.nl
Maar de hele zaak is gewoon niet goed voor het wielrennen in het algemeen. Dat is eigenlijk het enige wat ik nu wil zeggen. Als ik een mening zou hebben, zou ik die nu niet geven. Als Froome mag starten, heeft een rechter er blijkbaar naar gekeken en ...
'Froome krijgt van organisatie startverbod voor Tour de France'NU.nl
Dumoulin vindt zaak-Froome 'een beetje een puinhoop'Sportnieuws.nl
Viervoudig winnaar Chris Froome niet welkom in Tour de FranceVolkskrant
Het Laatste Nieuws -In de Leiderstrui (persbericht)
alle 110 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dumoulin: ‘Wat moet ik over Froome zeggen?’ – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Dumoulin: 'Wat moet ik over Froome zeggen?'
Telegraaf.nl
Maar de hele zaak is gewoon niet goed voor het wielrennen in het algemeen. Dat is eigenlijk het enige wat ik nu wil zeggen. Als ik een mening zou hebben, zou ik die nu niet geven. Als Froome mag starten, heeft een rechter er blijkbaar naar gekeken en ...
'Froome krijgt van organisatie startverbod voor Tour de France'NU.nl
Dumoulin vindt zaak-Froome 'een beetje een puinhoop'Sportnieuws.nl
Viervoudig winnaar Chris Froome niet welkom in Tour de FranceVolkskrant
Het Laatste Nieuws -In de Leiderstrui (persbericht)
alle 110 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *