Wereldkampioen Valverde laat Tour komend seizoen schieten – NU.nl


Telegraaf.nl

Wereldkampioen Valverde laat Tour komend seizoen schieten
NU.nl
Op een dag zal ik zeggen: het is goed zo, ik heb een mooie tijd gehad in het wielrennen", aldus de Vuelta-winnaar van 2009. "Als er de komende tijd niks geks gebeurt, heb ik er in 2020 negentien jaar opzitten. Misschien zeg ik dan wel: het wordt nu zo ...
Valverde (38) heeft geen zin meer in de TourTelegraaf.nl
Valverde (38) gaat niet naar de Tour: 'Ik geniet daar niet'Sportnieuws.nl
Valverde heeft geen zin meer in de Tour: 'Ik geniet daar niet'AD.nl

alle 19 nieuwsartikelen »

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!