Jonge Nederlandse sprintsensatie wil Gaviria snel doen vergeten – Sport.be

Jonge Nederlandse sprintsensatie wil Gaviria snel doen vergeten  Sport.be

Fabio Jakobsen (22) kende een sterk debuutjaar bij Quick-Step Floors. Hij won zeven koersen, waaronder de Scheldeprijs en een rit in de Eneco Tour. "In 2019 ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Jonge Nederlandse sprintsensatie wil Gaviria snel doen vergeten – Sport.be

Jonge Nederlandse sprintsensatie wil Gaviria snel doen vergeten  Sport.be

Fabio Jakobsen (22) kende een sterk debuutjaar bij Quick-Step Floors. Hij won zeven koersen, waaronder de Scheldeprijs en een rit in de Eneco Tour. "In 2019 ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!