Tegenslag voor jonge wielrenner Jumbo-Visma | Wielrennen – Telegraaf.nl

Tegenslag voor jonge wielrenner Jumbo-Visma | Wielrennen  Telegraaf.nl

De 21-jarige coureur van Team Jumbo-Visma is tijdens de training hard ten val gekomen. Zijn fietsketting brak bij een sprint bergop. Eenkhoorn sloeg over de ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Tegenslag voor jonge wielrenner Jumbo-Visma | Wielrennen – Telegraaf.nl

Tegenslag voor jonge wielrenner Jumbo-Visma | Wielrennen  Telegraaf.nl

De 21-jarige coureur van Team Jumbo-Visma is tijdens de training hard ten val gekomen. Zijn fietsketting brak bij een sprint bergop. Eenkhoorn sloeg over de ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!