Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Daan Olivier (26) stopt door knieblessure noodgedwongen als wielrenner – NU.nl

Daan Olivier (26) stopt door knieblessure noodgedwongen als wielrenner  NU.nl

Daan Olivier heeft donderdag noodgedwongen een punt achter zijn wielercarrière gezet. De 26-jarige klimmer van Jumbo-Visma heeft te veel last van een knieblessure. "Het feit dat ik, door aanhoudend blessureleed, moet stoppen met wielrennen doet pijn en is onwerkelijk", schrijft Olivier donderdag op zijn eigen site. "Het wielrennen heeft me veel gebracht. Deze ervaringen zal ik nooit vergeten en ik ben dankbaar voor het feit dat ik elf jaar lang een onderdeel van de wielerwereld heb mogen zijn." De renner uit Oegstgeest kreeg vorig jaar mei last van zijn knie door een valpartij in een traini...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *