Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Hoe je als wielrenner hufterproof fietst – NRC

Hoe je als wielrenner hufterproof fietst  NRC

Een oudere wielrenner – zonder helm – haalt een touringcar in. Hij maakt een grote zwieper en schiet rakelings langs het pelotonnetje op de andere weghelft. „Zag je die pannenkoek zonder helm?” vraagt Harold Kip even later, als we stilstaan. „Ja, dat was wel een piemel”, zegt Kim Peters. „Ik heb er ook even iets van gezegd”, zegt Maartje Douwes. Het is een ijskoude zondagochtend langs de rivier de Amstel, ten zuiden van Amsterdam. Een groep van twaalf wielerrecreanten, onder wie Harold, Kim en Maartje, legt het examen ‘wegkapitein’ af. Twee mannen, tien vrouwen. Allen lid van ASC Olympia in...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *