Wielrennen RSS

Dagelijks de laatste wielernieuwtjes voor jou verzameld!

Teunissen neemt leiding Vierdaagse van Duinkerke over van Groenewegen – NU.nl

Teunissen neemt leiding Vierdaagse van Duinkerke over van Groenewegen  NU.nl

Mike Teunissen heeft vrijdag in de vierde etappe de leiding gepakt in het algemeen klassement van de Vierdaagse van Duinkerke. De Nederlander van Jumbo-Visma nam de roze leiderstrui over van ploeggenoot Dylan Groenewegen. Teunissen heeft de eerste plaats in de algemene rangschikking te danken aan zijn knappe derde plaats in de vierde etappe. Hij moest alleen de Franse winnaar Bryan Coquard en diens landgenoot en nummer twee Clément Venturini voor zich dulden. Groenewegen kon in de laatste heuvelachtige kilometers niet mee in het tempo vooraan en kwam uiteindelijk niet verder dan de 49e plaa...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *