Fiets Hofstede (Jumbo-Visma) van ploegauto gestolen | Wielrennen – AD.nl

Fiets Hofstede (Jumbo-Visma) van ploegauto gestolen | Wielrennen  AD.nl

Vlak voor de start van de derde etappe in Critérium du Dauphiné is de fiets van Jumbo-Vismarenner Lennard Hofstede gestolen. De reservefiets stond ruim ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Fiets Hofstede (Jumbo-Visma) van ploegauto gestolen | Wielrennen – AD.nl

Fiets Hofstede (Jumbo-Visma) van ploegauto gestolen | Wielrennen  AD.nl

Vlak voor de start van de derde etappe in Critérium du Dauphiné is de fiets van Jumbo-Vismarenner Lennard Hofstede gestolen. De reservefiets stond ruim ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!