Van Schip verrast sprinters en wint in Ronde van België – AD.nl

Van Schip verrast sprinters en wint in Ronde van België  AD.nl

Jan-Willem van Schip heeft de eerste etappe van de Ronde van België gewonnen. De wielrenner van Roompot-Charles kwam alleen over de finish in ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Van Schip verrast sprinters en wint in Ronde van België – AD.nl

Van Schip verrast sprinters en wint in Ronde van België  AD.nl

Jan-Willem van Schip heeft de eerste etappe van de Ronde van België gewonnen. De wielrenner van Roompot-Charles kwam alleen over de finish in ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!