Vrees voor beenbreuk na zware val Froome | Wielrennen – Telegraaf.nl

Vrees voor beenbreuk na zware val Froome | Wielrennen  Telegraaf.nl

Chris Froome is hard gevallen bij de verkenning van de tijdrit in de Dauphiné. De Britse viervoudig winnaar van de Tour de France is op weg naar het ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vrees voor beenbreuk na zware val Froome | Wielrennen – Telegraaf.nl

Vrees voor beenbreuk na zware val Froome | Wielrennen  Telegraaf.nl

Chris Froome is hard gevallen bij de verkenning van de tijdrit in de Dauphiné. De Britse viervoudig winnaar van de Tour de France is op weg naar het ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!