Wat gebeurt er als renners precies gelijk staan in het klassement? – Sportnieuws.nl

Wat gebeurt er als renners precies gelijk staan in het klassement?  Sportnieuws.nl

Alle renners in de Tour de France zijn met hun eigen doel naar Frankrijk gekomen. Of het nu de gele trui, de groene of de bolletjestrui is: iedereen droomt ervan ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wat gebeurt er als renners precies gelijk staan in het klassement? – Sportnieuws.nl

Wat gebeurt er als renners precies gelijk staan in het klassement?  Sportnieuws.nl

Alle renners in de Tour de France zijn met hun eigen doel naar Frankrijk gekomen. Of het nu de gele trui, de groene of de bolletjestrui is: iedereen droomt ervan ...Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!